oktober-98

oktober-79

oktober-126

Hverdagen i klubben

Klubbens dagligdag tager udgangspunkt i de unges trivsel, medbestemmelse og lokalområdets tilbud.

Vi forsøger så vidt at ramme både de brede interesserer, f .eks. boldspil i salen og de lidt smallere rollespil ved bord. Der er muligheder for at kunne være kreativ og have kreative processer med mange forskellige materialer, og hvis man har lyst kan dagen indeholde medieaktiviteter i form af computerturneringer, "wiispil, eller lade sig opsluge af processen omkring filmskabelse.

Vi tilbyder også forskellige former for spil, og det er muligt at finde en mindre hyggekrog og hænge ud med venner og veninder under mindre forhold.

I Sankt Johannes Gårdens klub har vi en del plads. Både indendørs og udendørs.

Klubbens hjerte er vores køkken
Her er der mulighed for at sidde med vennerne efter skole eller en voksen og spise en af de daglige nybagte boller - eller resten af madpakken. Man kan også spille spil eller hænge ud med vennerne.

Lige overfor køkkenet er vores velbesøgte computerrum. Her er der opstillet 6 computere som de unge melder sig til at spille på for en ½ time ad gangen. Der er ligeledes computere i den anden ende af klubben, i Multirummet, hvor du iøvrigt kan spille Wii, brætspil mv. I samme ende af huset er vores dejlige Krea, samt hyggerummet og legerummet.

Når man kommer i klub kommer man naturligt igennem "cafeen" - stedet hvor børnene/de unge kan orientere sig om ugens aktiviteter via en oversigtstavle, og det er også her de skal krydse sig ind via Ipaden. I "caféen" kan man også slænge sig i sofaen og hygge, eller læse tegneserier o.a.

Vi har dagligt adgang til en lille sal, hvor vi bl.a. spiller bordtennis, og en meget stor sal hvori der foregår forskellige aktiviteter; teater, dans, høvdingebold, hocky, fodbold, splat osv.

I kælderetagen har vi musik-rum og "Grov-kreaværksted".

Vi har mulighed for at lege og spille fx. rundbold på det store areal rundt om kirken. Derudover har vi "Hullet", hvor der spilles mange forskellige kampe.

Der er massere af muligheder for leg og andre udfoldelser i klubben - det er kun fantasien der sætter grænser.

Om Klubben

Typiske aktiviteter i Klubben

• Alle former for boldspil
  • Musik, band, rap og instrument -undervisning